Recenzii agentie marketing online

  • Recenzii Agentii Google Ads

  • Recenzii Agentii Marketing Online

RECENZII AGENTIE MARKETING DIGITAL BUCURESTI
5 / 5  Creștere a numărului de clienți  Daca cautati o agentie de marketing digital in Bucuresti, ImpactAds sunt o alegere buna. Am apreciat transparenta de care au dat dovada inca de la prima intalnire, site-ul de prezentare al firmei mele a fost facut bine si la un pret corect, iar ulterior servicii de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) au adus un flux de clienti continuu. Recent am apelat si la pachetul lor de servicii Google Ads si iar a crescut numarul de clienti. Inital refuzasem oferta lor de SEO si Google Ads, mi s-a parut foarte scump, dar merita fiecare leu - exact cum mi-au spus. Ii recomand cu incredere pentru rezultatele livrate si competenta lor.
10/3/2023 - Sebastian H., Iasi, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie Google Ads · agentie SEO
5 / 5  Extrem de impresionați  Gradinița noastră lucrează cu ImpactAds începând din octombrie 2022 și vedem cu adevărat realizarea obiectivelor pe care le-am dorit, fiind extrem de impresionați cu serviciul lor extrem de eficient. În plus, ei au preluat întreaga noastră prezență online, începând de la optimizarea site-ului, Google Business și Google Ads, într-un moment care nu a fost cel mai de succes pentru afacerea noastră. Expertiza lor în marketing digital educațional și rezultatele obținute într-un timp atât de scurt ne-au făcut întotdeauna să simțim că investiția noastră în marketing este în mâini sigure. Si comunicarea este super eficientă.
5/17/2023 - Camelia Cismaru, Bucuresti, publicat pe Google My Business Servicii: promovare Google Ads · agentie marketing digital Bucuresti · audit campanii Google Ads
5 / 5  O creștere semnificativă  Ca o companie specializata in gama high end de furnizare masini cu soferi catre firme si corporatii, găsirea unei agenții de marketing potrivite poate fi o sarcină descurajatoare. Dar de când am încheiat parteneriatul cu ImpactAds, am observat o creștere semnificativă a clienților calificați și a contractelor incheiate. Abordarea lor unică în ceea ce privește targeting-ul ne-a permis să ajungem cu ușurință la publicul nostru dorit. Comunicarea constantă a echipei și optimizările bazate pe date au dus la un randament mult mai bun al cheltuielilor noastre publicitare pe Google Ads. De asemenea, am transferat către ei și partea de SEO (design, întreținere & upgrade) al site-ului nostru, ceea ce ne-a sporit mult prezența organică, aducânde-ne bonus mult râvnitul trafic gratuit.
4/14/2023 - Madalin, Bucuresti, publicat pe Google My Business Servicii: promovare Google Adwords · agentie SEO · audit campanii Google Ads
5 / 5  Agentie Google Ads care chiar livrează rezultate  Am mai lucrat cu alte câteva agenții de marketing digital pe partea de generare lead, dar ImpactAds este de departe cea mai eficientă agentie Google Ads cu care am lucrat. Au făcut întâi un audit pentru Google Ads + SEO + user experience. Au dezvoltat un plan. Au implementat campaniile de marketing în online (de la promovare plătită până la organic). Rezultatul a fost pe măsură: creștere considerabilă a traficului online, volum crescut de rezervări, cost scăzut pe click (CPC). In plus, primim lunar rapoarte detaliate, cu cifre exacte, și suntem permanent la curent. Echipă extrem de profesionistă!
3/18/2023 - Madalin Georgescu, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: promovare Google Ads · optimizare SEO
5 / 5  Experiența excepțională  Experiența noastră în utilizarea serviciilor oferite de ImpactAds este excepțională. Îi considerăm partenerul nostru de încredere pentru gestionarea contului nostru de Pay-Per-Click (PPC), fiind conștienți că nu ar putea fi în mâini mai competente decât cele ale echipei ImpactAds. Au demonstrat expertiza necesară pentru a gestiona eficient campaniile noastre de PPC și am fost mereu tinuti la curent cu cele mai mici schimbări. Considerăm ImpactAds o agenție excelentă, cu o echipă de profesioniști amabili și eficienți, care livrează constant rezultate remarcabile.
2/8/2023 - Sorin Neacșu, Bacau, publicat pe impact-ads.ro Servicii: Google PPC
5 / 5  Recomand aceasta firma din tot sufletul!  Aveam nevoie de mai multi clienti pentru noua noastra sala de fitness din Crangasi deoarece lumea nu ne cunostea si doar pe recomandari nu venea prea multa lume. Agentia ImpactAds mi-a fost recomandata de catre directoarea gradinitei copilului meu, care lucra cu ei si stia si de situatia cu sala. Nu am ezitat sa-i contactez si George ne-a propus sa se ocupe ei de toata partea de marketing. A durat cam doua luni timp in care ne-au refacut site-ul, au adaugat pagini si continut si l-au optimizat. Au pornit campania Google Ads si ne-au listat pe Google Maps. Campania a pornit chiar inainte de Craciun cand nu ma asteptam sa aiba vreun rezultat dar surpriza a fost ca telefonul a inceput sa sune chiar de a doua zi. Am primit telefoane chiar si in ziua de craciun. Suntem acum contactati aproape zilnic si pe WhatsApp si pe email, sala merge foarte bine si clientii sunt multumiti. Recomand aceasta firma din tot sufletul!
1/19/2023 - George, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: audit Google Ads · agentie Google Ads · SEO
5 / 5  Recomandăm cu încredere ImpacAds  Lucram cu ImpactAds de câteva luni și suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute. Echipa agenției a făcut eforturi mari pentru a ne înțelege afacerea și publicul țintă, ceea ce a dus la crearea unei campanii Google Ads foarte eficiente pentru cabinetul nostru stomatologic. Echipa a fost foarte receptivă și proactivă în a face ajustări la campanie, în funcție de specificul nostru. Am apreciat foarte mult modul în care ne-au ținut la curent cu performanța campaniei prin rapoartele detaliate și analizele oferite. Acest lucru ne-a permis să luăm decizii bazate pe date despre cum să optimizăm campania pentru a obține rezultate cât mai bune. Recomandăm cu încredere ImpactAds oricărui cabinet stomatologic sau clinică medicală care dorește să-și mărească vizibilitatea online și să atragă noi pacienți prin intermediul campaniilor Google Ads.
12/15/2022 - Andreea, Targu Mures, publicat pe impact-ads.ro Servicii: audit SEO · agentie AdWords · Optimizare SEO
5 / 5  Mi-au depășit semnificativ asteptarile  Sunt o persoană care acordă o mare importanță obținerii de rezultate si îmi prioritizez atingerea obiectivelor mai presus de orice. Deși este important să lucrez cu persoane amabile, obtinerea de rezultate concrete este crucială pentru satisfacția mea. ImpactAds nu numai că a atins, ci a si depășit semnificativ obiectivele noastre lunare și anuale, chiar și când le consideram ca fiind inaccesibile. Livrează în mod constant rezultate clare și tangibile, si sunt extrem de mulțumit de munca lor în ceea ce privește site-ul nostru și marketingul online.
11/29/2022 - Octav Catalin, Cluj, publicat pe impact-ads.ro Servicii: optimizare site web · agentie PPC
5 / 5  O experiență cu adevărat plăcută  A lucra cu ImpactAds este o experiență cu adevărat plăcută. Reacționează prompt, comunică clar și au abilități creative impresionante în rezolvarea problemelor. Nu numai că au livrat ceea ce am convenit, ci ne-au oferit și un bonus prin crearea unor noi pagini web și conținut care ne-au deschis noi nișe și oportunități. În timpul colaborării cu ei, traficul către site-ul nostru a crescut semnificativ, iar prezența noastră pe motoarele de căutare importante (in special pe Google si google maps) a ajuns la noi culmi. Recomandăm cu căldură ImpactAds ca agenție de înaltă calitate, cu o echipă de profesioniști excepționali.
11/5/2022 - Alina Barbulescu, Baia Mare, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie marketing online · agentie PPC · agentie content marketing
5 / 5  Un sincer multumesc!  Am inceput colaborarea cu ImpactAds ca si agentie Google Ads pentru promovarea online, ulterior, dupa ce ne-am dat seama ca sunt profi, s-au ocupat si de optimizare SEO a website-ului, si de partea de content marketing. Echipa este exceptionala, intotdeauna disponibila pentru a raspunde la intrebarile mele iar pretul lor este rezonabil. Daca intampinati probleme cu afacerea dumneavoastra si aveti nevoie de ajutor, va recomand sa apelati la aceasta echipa de top. Ii recomand cu caldura, au contribuit la cresterea volumului afacerii mele. Multumesc!
10/19/2022 - Victor B, Oradea, publicat pe impact-ads.ro Servicii: audit Google Ads · promovare Google Ads
5 / 5  Încântați de rezultate  ImpactAds a devenit o extensie a echipei noastre, venind proactiv cu idei noi. Livrează rezultate concrete în marketingul digital - vânzări sporite și randamente superioare.
10/12/2022 - Jacqueline Rosst, Amsterdam (NL), publicat pe impact-ads.ro Servicii: campanii Google Ads · agentie Google Ads · content marketing
5 / 5  They prioritize customer needs  I am delighted to have discovered ImpactAds. They are individuals who demonstrate sincere concern for their customers' needs and are committed to delivering successful outcomes. They possess extensive expertise in online marketing, web optimization, and Google advertising, including Google Ads and Google My Business. Their team is exceptional, and I highly recommend their services.
9/17/2022 - Mark H., Leicester (UK), publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie Google Ads · agentie marketing digital
5 / 5  Sunt foarte buni  In mai putin de un an, cand au demarat promovarea online a brandului nostru, vanzarile de pe online le-au depasit cu mult pe cele din showroom. Inca de la inceputul pandemiei am stiut ca e obligatoriu sa ne extindem vanzarile si pe internet si ma bucur ca am gasit aceasta agentie de marketing digital in Bucuresti, cu care avem o colaborare exceptionala.
9/11/2022 - Nina, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie marketing digital · SEO
5 / 5  Maximum performance and results  ImpactAds not only audited our website and Google Ads campaigns, but they also came up with proposals for SEO, UX and Ads, they also took over online adveritising, plus our website SEO. Our online traffic and results have improved considerably. Our cost per click went down and more importantly our CTR went up and CPA went down.
8/19/2022 - Rzamek Jaskiesk, Plovoko (PL), publicat pe impact-ads.ro Servicii: firma promovare online · Google Business
5 / 5  O mare schimbare  Chiar s-a simtit o mare schimbare de cand a inceput colaborarea si promovarea cu ImpactAds. Telefonul a inceput sa sune mult mai des pentru programari dar primim si multe email-uri si mesaje pe WhatsApp. Din pacate unii clienti vin direct la service, fara programare, si din cauza asta se poate produce aglomeratie uneori. Pentru a face fata numarului crescut de clienti am mai angajat cativa baieti dar si un consilier pentru daune auto. Chiar si in luna august am fost foarte solicitati, cand alte service-uri aproape ca nu au clienti. Simona, de la ImpactAds, este foarte profesionista. S-a ocupat de website-ul service-ului, de campaniile de publicitate pe Google si tot ea ne-a dat ideea de a face un card de fidelitate. Echipa lor a facut grafica pentru carduri, le-a comandat, ne-a setat adresele de email si se ocupa in continuare de tot ce tine de prezenta noastra online.
8/9/2022 - Sorin Pop, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie Google Ads · promovare Google Ads · Audit
5 / 5  Ne-a crescut numarul si calitatea clientilor  Chiar daca nu ne-am vazut niciodata fata in fata, pot sa spun ca avem o colaborare fantastica cu ImpactAds de trei ani. Practic ei se ocupa de absolut orice problema ce tine de marketing. Ei ne-au optimizat website-ul si gestioneaza promovarea noastra online pe Google si Facebook. In toti acesti ani ne-a crescut semnificativ numarul si calitatea clientilor din online (cu google ads am avut cele mai bune rezultate). Va multumesc si pe aceasta cale si va recomand cu caldura!
7/18/2022 - Caterina Barsan, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie marleting digital Bucuresti · agentie Google Ads · Audit Website & Google Ads
5 / 5  Doar lucruri pozitive despre serviciile lor  Long story short: am lucrat inital cu o agentie Google Ads si dupa 3 luni nici un rezultat. Evident, am cautat alta agentie si am gasit ImpactAds - am ales-o dupa recenziile de pe Internet. La primul telefon le-am povestit ce si cum, si pe loc au identificat si problema - business-ul nostru tinteste doar Bucurestiul, insa reclamele noastre se afisau in toata Romania, mai putin Bucuresti. Au preluat contul, l-au refacut complet, si in mai putin de o saptamana, au inceput si telefoanele sa sune des. Raport calitate/pret foarte bun. Vorbind din experienta, sunt cei mai buni!
6/14/2022 - Marian, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie Google Ads · promovare Google Ads
5 / 5  O agenție priceless  ImpactAds a fost o alegere inspirată. Trecerea de la in-house la o agentie de marketing digital a decurs foarte lin. După auditul campaniilor AdWords, primul lucru pe care l-au făcut a fost sa ințeleagă afacerea noastră și să facă o strategie de marketing online. Promovarea pe Google Ads super profitabilă și optimizarea SEO a site-ului ne-a crescut semnificativ numărul și calitatea clienților. Au devenit un adevărat partener strategic pentru noi. Suntem foarte mulțumiți de serviciile lor.
5/18/2022 - George Popas, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie promovare online Google · optimizare SEO · Google Business
5 / 5  Rezultate, nu vorbe  In 2017 am angajat o agentie care a refăcut website-ul și s-a ocupat de reclama pe Google. Un an nu am văzut absolut nici un rezultat, dimpotrivă - am devenit inexistenți în online și am renunțat. Am încercat din nou cu ImpactAds. Rezultatele au apărut după 2 săptămâni de la lansarea noului site, cuplata cu demararea mai multor campanii de marketing online. Avem rezultate fanstastice din organic și promovare Google Ads. Lucrăm împreună din 2021!
5/8/2022 - Mihai Iorga, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie marketing digital Bucuresti · agentie Google Ads · optimizare SEO · Google Business
5 / 5  Agenție cu suflet și o minte strălucita  Această agenție vă oferă calitatea pe care o doriți de la o firma de incredere. Am vrut inițial doar un audit Google Ads complet, pentru a ne asigura că nu sunt probleme pe aceasta parte. Dar am trecut complet la agenția lor de marketing online, uimiți fiind de nivelul de cunoștințe și de cantitatea de muncă pe care o depun.
4/9/2022 - Nicolla Lantzek, Schladming (AU), publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie marketing digital · Google Business
5 / 5  Pret corect pentru generare lead-uri  Un design atragator pentru site-ul nostru, rata de conversie mare. O agentie de marketing online pentru generare lead-uri la un pret corect. Comunicarea e onesta, nu au promis luna de pe cer, dar rezultatele au depasit promisiunile!
3/23/2022 - Cristi Paun, Bucuresti, publicat pe impact-ads.ro Servicii: agentie Google Ads · agentie generare lead
5 / 5  Recomand fără nicio rezervă sau ezitare  Recomand cu tărie ImpactAds fără nicio rezervă sau ezitare. Efortul lor susținut și dedicarea pentru obținerea succesului au produs rezultate care au depășit cu mult așteptările mele inițiale cu privire la performanța site-ului nostru web. Aceștia au depășit constant așteptările noastre, depunând eforturi suplimentare pentru a duce performanța site-ului nostru la noi culmi. Sunt convins că ImpactAds este un partener de primă clasă pentru orice afacere care dorește să își îmbunătățească prezența online și să obțină rezultate semnificative.
2/17/2022 - David, Leeds (UK), publicat pe impact-ads.ro Servicii: website redesign · agentie Google Adwords · SEO
5 / 5  Le pasă de dezvoltarea firmei tale  Băieții de la ImpactAds au fost de mare ajutor. Au reușit să reunească o mulțime de activități pe care le-am transmis mai multor agenții de marketing: să ne îmbunătățească rank-ul paginii, să ne îmbunătățească rentabilitatea investiției în publicitate online, a traficului organic pe Google și să facă o serie de recomandări excelente pentru a îmbunătăți site-ul. Mulțumiri!
2/13/2022 - Ben Hoffman, Hannover (DE), publicat pe impact-ads.ro Servicii: promovare Google Ads · optimizare landing page-uri · optimizare rata de conversie (CRO)
CLIENȚI PE CARE I-AM AJUTAT SĂ CREASCĂ
ImpactAds este o agentie de marketing digital si Google Ads care ajuta firmele sa isi mareasca afacerea in online.
Birou Bucuresti
Bd Nicolae Balcescu nr 24
Bucuresti
Tel: 0753.069.987
contact@impact-ads.ro
2012 - 2024 © ImpactAds | Toate drepturile rezervate
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles