Promovare Google Ads

 • Promovare online Google

 • Campanii Google Ads

 • Promovare Pay Per Click (PPC)
 • Servicii promovare Google
 • Publicitate online
 • Anunturi Google

PROMOVARE Google Ads pe înțelesul tuturor

Promovarea Google Ads este publicitate online de tip PPC sau "pay per click". Astfel, de fiecare dată când se face click pe un anunț sponsorizat în Google, se plătește o taxă. Pur și simplu, plătesti pentru publicitate doar dacă se face click pe anunțul tau. Este, în esență, o metodă de „cumpărare” a traficului pe site-ul tău, trafic care reprezintă potențiali clienți. Dacă promovarea Google funcționează așa cum ar trebui, rentabilitatea cheltuielilor publicitare (ROAS) ar trebui să fie mare, deoarece o vizită pe site-ul tau valorează mai mult decât plătesti pentru click. O campanie Google Ads trebuie să fie făcută optim, campaniile cele mai relevante și bine țintite vor fi recompensate de Google cu click-uri cu costuri mai mici. Google va reduce costul pe click dacă anunțul este satisfăcător și util pentru utilizatori, în cele din urmă, generând un profit mai mare pentru tine.
Bine de știut...
65% din firmele mici si mijlocii utilizează promovare Google Ads (2023) 59% dintre cumpărători folosesc Google pentru a cerceta o achizitie pe care intenționează să o facă în magazin sau online (2024)
7 milioane de companii folosesc reclamă plătită pe Google Ads la nivel global (2024) 47% din totalul achizițiilor globale sunt finalizate online (2023)

IMPORTANȚA RECLAMEI Google Ads pentru tine

Trafic de calitate
Crește-ți traficul pe site în mod accelerat. Un avantaj major al Google Ads este performanța crescută într-un timp foarte scurt, și cu un costurile sub control.
Utilizatori relevanți
Utilizatorii nu sunt egali. Numai cei interesați cu adevărat de gama de produse pe care o vinzi tu, sau de serviciile pe care le oferi, vor vedea anunțurile tale.
Creșterea conversiilor/tranzactiilor
Indiferent de ce iti dorești: cresterea vânzărilor online, completarea unui formular sau creșterea traficului pe site, noi suntem aici sa te ajutăm în atingerea obiectivelor de marketing.
Primele poziții în prima pagină a Google
Acum 5 ani pe prima pagină a Google anunțurile ocupau 15%, acum reclama ocupă peste 40% din spațiu. Tu unde vrei să fii: în top sau cu restul?
Trafic crescut în locații fizice
Google Ads și Google Maps sunt combinația ideală pentru a aduce mai mulți cumpărători în locația ta fizică, fie ea un magazin sau un centru spa.
Brand awareness
Cresteți-ti notorietatea brandului tău prin campanii Google Ads performante.

OBIECTIVUL NOSTRU este maximizarea rentabilității anunțurilor tale Google Ads

Impact Ads este o agentie promovare Google performantă, cu o înțelegere expertă a Google Ads. În platforma Google Ads, care este extrem de competitivă și în continuă schimbare, este foarte ușor să irosești bani pe click-uri fără nici un rezultat. Echipa noastră de experți în promovare Google Ads (Google AdWords) excelează în crearea de campanii publicitare Google Ads care aduc rezultate maxime. Cum putem fi atât de încrezători? Datorită experienței - avem ani de experiență în derularea de campanii Google Ads de succes în aproape toate industriile, iar echipa noastră deține certificări relevante în Google Ads. Pentru a evita greșeli foarte costisitoare, este înțelept să colaborați cu o agenție de marketing digital care cunoaște atât avantajele, cât și dezavantajele promovării Google Ads. Aruncă o privire pe studiile de caz și clienții noștri mulțumiți

CELE MAI PERFORMANTE tipuri de promovare Google

Nu suntem fani ai oricărui tip de promovare. Cele mai rentabile tipuri de publicitate online pentru IMM-uri sunt Google Search Ads pentru căutările online, Google Shopping pentru comerțul online și Google Maps pentru a atrage clienți aflati în proximitatea locației dvs. Campaniile Facebook sau promovarea Instagram sunt în special pentru notorietatea brandului sau "brand awareness", fiind costisitoare și neavând rezultate imediate si palpabile.
promovare Google Ads
Google Search Advertising
Reclama țintită in funcție de termenii de cautare, singura unde poti fi pe primele pozitii in prima pagina a Google
promovare Google Search Ads
promovare Google Business
Google Business
Ideal pentru firmele cu locații fizice pentru a creste traficul, cum ar fi magazine, service-uri auto sau clinici medicale.
promovare Google Maps
promovare Google Shopping
Google Shopping
Vanzari directe online pentru firmele de retail, fara a mai folosi un marketplace costisitor gen Emag.
promovare Google Shopping

CUM LUCRĂM

Doar cei mai pricepuți prosperă pe platforma Google Ads. Am lucrat cu o mulțime de companii, așa că înțelegem cât de dificil poate fi găsirea clienților cu adevarat importanți pentru tine. Echipa noastră de experți certificati PPC va crea o strategie Google Ads personalizată pentru produsele/serviciile tale, folosind cele mai bune practici Google. Oferim următoarele servicii Google Ads care te vor ajuta sa ai un marketing digital foarte bun, respectiv să obții mai multe click-uri, mai mult trafic pe site și mai multi clienți.

SETUP CONT Google Ads

 • Research amănunțit a concurenților din industrie
 • Research cuvinte cheie relevante
 • Analiza site si sugestii imbunătătire
 • Stabilire strategie si bugete pe categorii
 • Creare cont Google Ads cu toate setările necesare
 • Implementare campanii Google si segmentare campanii
 • Copywriting anunțuri reclamă
 • Implementare monitorizare URL-uri si a perfomantei
 • Integrare Google Analytics
 • Integrare Google Search Console
 • Implementare Google Maps

OPTIMIZARE & MONITORIZARE

 • Urmărire și monitorizare continuă a campaniilor Google Ads
 • Masuratori ROI (return on investment)
 • Optimizare campanii in funcție de indicatorii de performanță KPI
 • Implementare campanii noi
 • Implementare A/B Testing si experimente
 • Optimizare landing pages si copywriting
 • Calificarea traficului
 • Monitorizare top concurenți in Google Ads
 • Raportarea lunară a progresului campaniilor
 • Optimizare avansata (direcționare geografică, segmentare pe intervale orare)
 • Descoperirea de noi oportunități online

CE AM FĂCUT pentru alți clienți

Mai jos puteți vedea câteva exemple de conturi de clienți care ilustrează creșterea conversiilor, respectiv a numarului de clienti si a vanzarilor.

Generare Lead-uri

Pentru acest client cheia pentru creșterea afacerii lor este completarea formei de contact de pe site, care reprezintă conversia.
E bine de știut ca rata medie de conversie în Google Search în octombrie 2024 este de 4.4%, insă variază per industrie intre 2.77% (îmbrăcăminte) si 4.74% (restaurante).
 • Domeniu: servicii
 • Clientul nostru din iulie 2021
 • Rata de conversie: 8.23%
 • Limbi targetate: romană, engleză

Vânzări online

Al doilea client vinde online, si pe lângă importanța conversiilor, totalul veniturile generate contează cu adevărat.
Valoare conversiilor “conv. value" este crucială pentru creșterea afacerii lor. ROAS (return on ad spend) este cel mai bun indicator al succesului unei campanii Google Ads.
Un ROAS mediu pentru rentabilitatea cheltuielilor publicitare este de 4:1, sau 4 lei în venituri pentru 1 leu cheltuit.
 • Domeniu: domeniu HORECA
 • Clientul nostru din 2010
 • ROAS/rentabilitate: 15:1
 • Limbi targetate: engleză, franceză și romană

ÎNTREBĂRI frecvente despre promovare Google Ads

Este promovarea pe Google mai rentabilă decât publicitatea pe Instagram, Facebook sau TikTok?

Da. Obții mult mai mult cu un buget mai mic. In plus, Google este singurul care permite tintirea anunturilor pe baza cautarilor. Facebook, Instagram și TikTok nu au această posibilitate, livrând rezultate scumpe și slabe. Tu unde mergi cand dorești să cumperi ceva? Suntem siguri că vei raspunde "caut pe Google".

In cat timp voi vedea rezultate?

După aproximativ 2 săptămâni de la startul reclamei Google Ads.

Am deja un cont de Google Ads. Cum procedați în această situație?

Intuim că nu ești mulțumit de rezultatele obținute până acum... Vom face un audit gratuit campanii Google Ads existente și iți vom propune soluția optimă, fie vom reface totul de la zero, fie vom face schimbări. Din experiență, în 90% din cazuri am refăcut integral contul pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum identificați conversiile datorate campaniilor Google Ads?

Google ne oferă modalitati de urmărire, cum ar fi Google Analytics și Google Tag Manager, pe care le vom implementa pe site-ul tau pentru a măsura acțiunile utilizatorilor generate de click-ul unui anunț. Veniturile generate de Google Ads sunt cuantificabile. Indicatorii de performanță KPI sunt de asemenea calculați și incluși in raportările lunare.

Ce este si cum functionează Google Ads (Google AdWords)?

Google Ads este cea mai performantă publicitate online PPC sau „pay per click”. Doar atunci când un utilizator face click pe anunțul tău plătesti costul corespunzător acestui click (CPC).
Pentru a menține cheltuielile sub control, Google Ads permite setarea unor bugete de campanie pentru aproape orice, inclusiv costul pe click, suma maximă zilnică sau lunară, creșterea sau descreșterea valorii click-ului pentru anumite intervale orare sau zile. Scopul publicității PPC este de a determina utilizatorii să facă click pe anunțul tău și apoi să efectueze o altă acțiune pe site-ul tău, cum ar fi efectuarea unei achiziții (conversie), sau completarea unui formular or contactarea companiei tale (lead-uri).

Am un site care nu are trafic deloc. Merită promovare online?

Nu. Intuim ca lipsa traficului, chiar si un trafic minim, denotă un site neoptimizat. Nici cea mai bună reclamă din lume nu va genera vanzări pentru un site prost făcut. Însă nu este o cauză pierdută: îți putem optimiza site-ul (nu, nu facem neapărat un redesign complet) și ulterior putem seta campanile Google Ads și tot ce e necesar pentru o reclamă online de succes.

Îmi puteți spune despre conturi similare pe care le-ați gestionat cu succes?

Din motive de confidențialitate nu oferim numele clienților, dar îți putem împărtăși informații detaliate despre unele conturi similare pe care le-am gestionat și pentru care avem permisiunea clienților. Poți citi câteva studii de caz despre promovare online. Bine de știut: nu toate campaniile Google Ads dau aceleași rezultate, succesul depinzând de mulți alți factori, cum ar fi calitatea site-ului, utlizarea landing page-urilor, gama de produse și/sau servicii.

Oferiți servicii Google Ads la firme cu activități similare?

Nu. Din motive de etică profesională nu oferim niciodată serviciile noastre către două firme care operează in aceeași nișă, țintesc același tip de public si operează în aceeași locație.

Care sunt costurile promovării Google Ads?

Preturile pentru servicii promovare Google pornesc de la 299 Euro/lună (toate taxele incluse), la care se adauga bugetul alocat către Google Ads. Prețurile noastre variază deoarece fiecare client are nevoie de o strategie de reclama online personalizata pentru a vinde produsele sau serviciile cu succes. Nu ezita să ne contactezi pentru a-ți face o idee mai bună despre ce buget ai avea nevoie pentru publicitate online de mare impact.

Oferiți rapoarte lunare? Este inclus sau se adaugă un cost suplimentar?

Unul dintre cele mai mari avantaje Google Ads, împreună cu Google Analytics și Google Tag Manager, este capacitatea de a capta date despre fiecare acțiune, indiferent cât de mică. Toate aceste date sunt esențiale pentru raportare, analiză transparentă și amănunțită.Pachetele noastre de promovare online includ raportări lunare detaliate, împreună cu recomandările noastre pentru îmbunătățirea performanțelor.

Ce vă diferențiază de celelalte agenții de marketing online?

 • Majoritatea agențiilor folosesc "copy-paste" pentru toți clienții lor, indiferent de profilul companiei, de industria in care operează si de tintele de vânzari ale acesteia. La ImpactAds ne asigurăm că fiecare client care lucreaza cu noi primește o strategie publicitară Google personalizată, având în vedere obiectivele specifice și rezultatele dorite de acesta.
 • Serviciile noastre au un preț lunar fix, nu procentual ca celelalte agenții
  Asa credem noi că e corect si fair play.
 • Nici cea mai bună reclamă din lume nu va genera vanzări pentru un site prost făcut
  Site-ul online este parte din retetă. Noi analizăm site-ul tau inainte de toate si sugerăm schimbari, mai mari sau mai mici. Doar dupa remedierea problemelor identificate poate porni si reclama online. Poate crezi ca e simplu, dar cel mai ușor e să pierzi bani cu Google Ads, să caștigi clienți fiind mult mai complicat. Sunt foarte multe greseli, facute des, care duc la un esec răsunător. Un site care se încarcă foarte greu, pagina de destinație a anunțului sponsorizat se referă la cu totul altceva, butonul ‘Comanda acum’ e greu de găsit, și câte și mai câte. Deocamdată ne oprim aici:)
 • Noi lucrăm pentru calitate, nu cantitate
  Multe agenții își consideră munca încheiată odată ce publicitatea online a generat trimiterea unui formular sau un apel telefonic, dar la ImpactAds colaborăm cu echipa ta pentru a ne asigura că generăm clienți potențiali cu adevarăt valoroși pentru afacerea ta.
 • Ne place sa avem controlul
  Nu lăsăm niciodată campanile de anunțuri online pe mâna lui Google. Google Ads furnizează o multitudine de instrumente pentru a face aparent viața mai ușoară. Insa am invatat din experientă că folosirea extensiva a automatizarii Google duce sigur la creșterea cifrei de afaceri a Google, nu a ta.
  Poate nu stiai, 90% din incasările Google provin din Google Ads.
  Un exemplu din viata noastra: avem ca si client un hotel in London (Ontario, Canada) si Google Ads ne sugereaza să adăugăm și "hotel London", fără alte restricționări de locație geografică. Să facem asta ar fi dezastruos pentru hotelul din Canada, volumul de căutări pentru London (UK) fiind foarte mare.

VREI PROMOVARE Google Ads dar nu știi nimic despre asta?

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre nevoile de promovare online ale firmei tale sau despre orice întrebări pe care le ai legate de serviciile noastre Google Ads.
Pentru mai multe informații, ne poți suna la 0753.069.987, ne poți trimite un e-mail la contact@impact-ads.ro sau completează un formular simplu.
*Durează doar un minut și te contactăm noi în maxim câteva ore!
CLIENȚI PE CARE I-AM AJUTAT SĂ CREASCĂ
ImpactAds este o agentie de marketing digital si Google Ads care ajuta firmele sa isi mareasca afacerea in online.
Birou Bucuresti
Bd Nicolae Balcescu nr 24
Bucuresti
Tel: 0753.069.987
contact@impact-ads.ro
2012 - 2024 © ImpactAds | Toate drepturile rezervate
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles