Pachete Maketing Digital

  • Google Ads

  • Google PPC

  • Marketing online
  • Creare website
  • Optimizare site
  • Promovare Google
  • Reclama Google
  • Anunțuri Google
PREȚURI INFORMATIVE Servicii Complete de Marketing Online
După cum probabil ai observat, ne place să facem lucrurile puțin diferit. ImpactAds promite flexibilitate și transparență și asta începe cu plata și structura serviciilor noastre. Colaborarea cu o agenție de marketing digital trebuie sa fie simpla, la îndemâna IMM-urilor și reciproc avantajoasă.
Vrem să știi exact ce obții pentru banii tăi.

Daca te hotărăști să lucrezi cu noi te vei putea concentra exclusiv pe business-ul tău și pe satisfacerea nevoilor clienților. Noi ne vom ocupa de toate aspectele prezenței tale online: gestionare completă site web, SEO, Google Ads (Google Adwords sau Google PPC), Google Maps sau Google My Business. Și, toate astea, la un cost lunar mai mic decat ai plăti un singur angajat!
Optimizare Website \ SEO
de la
99 /lună
+ €2499 setup
1. COLECTAREA INFORMAȚIILOR
Cercetarea Concurentei
Noi nu reinventam roata! Investigam sit-urile celor mai bune firme din domeniul tau, pe plan local dar si pe plan international, concentrandu-ne atat pe practicile acestora de business cat si pe uzabilitate si design. Folosim aceste informatii pentru a produce un site de o calitate superioara.
Intelegerea Afaceri Tale
Identificam care dintre produsele sau serviciile pe care le oferi sunt cele mai profitabile pentru afacerea ta. Scopul nostru este să evidențiem acele produse sau servicii prin crearea de pagini si continut individual de foarte buna calitate.
2. FAZA DE PLANIFICARE
Sitemap
Pe baza informațiilor care au fost adunate în faza anterioară, se creează harta site-ului. Aceasta descrie relația dintre principalele zone ale site-ului web și cât de ușor va fi pentru utilizatorul final să găsească informațiile sau serviciile necesare prnind de la homepage. Motivul principal din spatele creării hărții site-ului este construirea unui site web ușor de utilizat și ușor de navigat.
100% Custom Website
Noi nu producem site-uri "la gramada". NU folosim FRAMEWORK-uri, WORDPRESS si nici alte solutii preexistente care pot sa ne impuna restrictii. In acest fel site-ul se va mula 100% pe nevoile afacerii tale, se va incarca rapid si va fi prietenos atat cu clientii tai cat si cu motoarele de cautare.
Stabilirea Tehnologiei
Un lucru important de stabilit la aceasta faza este tehnologia care va fi folosita. Adica limbajul de programare pe partea de server, pe partea de client si baza de date.
3. FAZA DE DESIGN
Site-ul începe să prindă contur
În faza de design, site-ul începe să prindă contur. Se alege schema de culori, este creat un logo, bannere si toata partea grafica care consta in imagini si video. Sunt realizate elementele comune ale paginilor, header-ul cu structura de navigare si footer-ul.
4. CREARE DE CONTINUT
Pentru Audienta Umana
Scrierea conținutului, sau content marketing, se suprapune de obicei cu alte etape ale creării site-ului web, iar rolul acestuia nu poate fi subestimat. La acest pas punem în scris esența pe care dorim să o comunicam publicului site-ului tau. Scrierea de conținut implică crearea de titluri si descrieri care sa capteze atentia si sa determine audienta sa interactioneze cu afacerea ta. Acest lucru necesită timp și efort.
Pentru Motoare de Cautare (SEO)
Este foarte important ca meta informatiile paginilor sa fie scrise corect, atat meta titlul cat si meta descrierea, h-urile si datele structurate. Tot la aceasta faza se face si optimizarea pentru cuvintele cheie.
CODARE
Site-ul Devine Inteligent
Pe scurt, in aceasta etapa se scrie codul din spatele site-ului pentru ca acesta sa poata interactiona cu utilizatorii. Asigura comunicarea cu baza de date pentru a afisa, sorta sau filtra anumite produse sau servicii. Proceseaza formele completate de utilizatori, trimite email-uri sau memoreaza preferintele acestora.
TESTARE, REVIZUIRE ȘI LANSARE
Verificare si Corectare
Se verifica site-ul in intregime si se remediaza ceea ce este gresit. Se porneste de la verificarea textelor atat din punct de vedere ortografic cat si gramatical. Se verifica fiecare link, fiecare formular, meta informatiile, pe scurt se verifica toate elementele sitului. In final site-ul este mutat pe un server de productie.
ÎNTREȚINERE
Menținerea Site-ului la Zi
Este important de reținut faptul că un site web este mai mult un serviciu decât un produs. Nu este suficient să livrăm un site web, acesta trebuie sa fie intretinut in permanenta. Totul trebuie sa functioneze perfect, utilizatorii trebuie sa fie multumiti iar cand este novoie de o schimbare sa poata fi facuta imediat.
Promovare Google Ads
de la
299 /lună
+ €299 setup
Cercetarea audienței
Nu esti sigur care este publicul caruia doresti sa i te adresezi? Aici te putem ajuta - vom identifica cu exactitate audienta care este interesata de produsele sau serviciile tale, in functie de locatia geografica sau limba vorbita.
Strategie
Dezvoltăm o strategie personalizată pentru compania ta vizând obiectivele cheie. Ne fundamentăm deciziile pe baza analizei domeniului tau de activitate, a competitiei dar și pe experiența și cunoștințele noastre.
Copywriting
Copywriterii noștri fac ceea ce stiu cel mai bine: identifica cuvintele cheie de interes, scriu anunturile cele mai potrivite pentru a descrie produsele sau serviciiletale tale si a interactiona cu potentialii tai clienți.
Implementare Campanii Google Ads
Toate deciziile care au fost luate vor fi puse în aplicare pentru atingerea obiectivelor stabilite si obținerea rezultatelor scontate.
Analiză
Se analizează primele rezultate, se iau decizii si se fac modificări pentru a ajusta cat mai bine setările campaniei cu algoritmul google.
Optimizare & Management
Campaniile Google Ads trebuie supravegheate si imbunatatite in permanenta pentru a livra rezultatele dorite. Optimizarea include, dar nu se limiteaza la split testing sau A/B testing pentru anunturi, identificarea de noi cuvinte cheie (in special long tail keywords), adaugarea de cuvinte negative, testarea diferitelor CTA-urilor (call to action). Niciodata optimizarea nu este prea multa, ci este esentiala pentru o campanii Google Ads de succes!
Optimizarea Ratei de Conversie
CRO, sau conversion rate optimization, este termenul folosit pentru cresterea numarului de utilizatori care prin intermediul reclamei platite Google ajung pe site-ul tau si devin clientii tai, prin efectuarea unei conversii pe site (plasarea unei comenzi, completarea unui formular, abonarea la un newsletter)
Google Analytics
Ne asigurăm că fiecare element al campaniei tale este urmărit prin intermediul Google Analytics
Rapoarte lunare
Iti punem la dispozitie rapoarte lunare, usor de citit si de inteles, pentru ca tu sa poti urmari evolutia campaniilor tale de Google Ads. Astfel, vei avea la indemana cifre concrete pentru a-ti face planuri de viitor pentru dezvoltarea business-ului.
Optimizarea Landing Page
Optimizarea paginii de destinație este una dintre cele mai puternice tehnici pentru a-ti îmbunătăți scorul de calitate și totodata performanța anunțurilor. Este de asemenea una dintre tehnicile care consumă cel mai mult timp.
Configurare Hărți Google
Iti setăm contul Google Maps (Google My Business) pentru a ne asigura că afacerea ta va apărea, cât mai probabil, oricând se efectuează o căutare relevantă.
Monitorizare Hărți Google
Ne vom asigurăm că listarea ta va rămâne de actualitate, va fi optimizată în permanență și va continua să performeze. De asemenea, te ajutăm cu managementul recenziilor.
Întreținere/Modificari Site
Dedicăm un număr de 4 ore incluse pe lună, pentru a menține toate informatiile de pe site de actualitate: prețuri, tarife, descrieri, imagini etc...
Google My Business
de la
99 /lună
+ €199 setup
Configurare Google My Business?
In faza de configurare, sunt adaugate informatii relevante privind afacerea ta. Incepand cu numele firmei, descrierea acesteia si cat mai multe imagini si video elocvente. Se alege domeniul sau domeniile de activitate, se adauga postari dar si intrebari si raspunsuri. De asemenea, trebuie precizat programul de functionare repectiv zilele saptamanii si orele la care este deschis pentru public. Cant toate acestea au fost facute mai trebuie ca locatia afaceri tale sa fie pozitionata pe harta.
Procesul de Verificare
Dupa ce profilul Google My Business a fost configurat Google trebuie sa verifice autenticitatea acestuia. Verificarea se face prin intermediul unei carti postale, telefon sau alta metoda de verificare. Acest proces poate sa dureze pana la doua saptamani.
Gestionarea Profilului
Toate informatiile aferente afacerii tale trebuie mentinute la zi. Programul de lucru trebuie să fie actualizat, astfel încât să poată semnala utilizatorilor dacă afacerea ta este deschisă, închisă sau se deschide sau se închide în curând. Aceasta va împiedica clienții să facă drumul către locația ta, doar ca să descopere că este închis si sa posteze o recenzie negativa. Este important să publici în mod constant postări și oferte noi pe profilul tău, acestea vor apărea chiar în listarea afaceri tale pe Google Maps.
Optimizarea Listarii
Este recomandat să ai listarea permanent optimizată, pentru a te clasa mai sus și pentru a crește șansa ca listarea ta să apară pe prima pagină a Google ori de câte ori cineva caută produsele sau serviciile tale.
Managementul Recenziilor
De asemenea, citim recenziile clienților și le raspundem. Aceasta încurajează obținerea mai multor review-uri și atenuează daunele comentariilor negative. În plus, răspunsurile noastre arată că ești atent la nevoile clienților și le rezolvi problemele.
Beneficiile Google My Business
Google My Business este un instrument de marketing gratuit care îți permite să aduci mai mult trafic de calitate pe site si astjel sa cresti numarul de clienti.

Aceste beneficii includ:
-rezultate imediate
-vizibilitate imbunatatita
-mai mult trafic
-mai multi clienti
-creșterea autorității si increderii
-cresterea vanzarilor
-clientii te pot gasi pe harta
-este un instrument SEO gratuit și eficient
*Iți ia un minut, dar promovarea aduce rezultate ani de zile!
CLIENȚI PE CARE I-AM AJUTAT SĂ CREASCĂ
ImpactAds este o agentie de marketing digital si Google Ads care ajuta firmele sa isi mareasca afacerea in online.
Birou Bucuresti
Bd Nicolae Balcescu nr 24
Bucuresti
Tel: 0753.069.987
contact@impact-ads.ro
2012 - 2024 © ImpactAds | Toate drepturile rezervate
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles