Agentie Marketing Digital Bucuresti

 • marketing digital Bucuresti

 • marketing digital

 • marketing digital Romania

SOLUȚII EFICIENTE de marketing online
Pentru firme mici si mijlocii

Spre deosebire de alte agenții de marketing digital din Bucuresti, noi nu vânăm corporații sau firme mari. Știm cu cine vrem să lucrăm: afaceri mici ca a ta. La ImpactAds avem convingerea că cei mici pot fi, de asemenea, puternici. Pașii mici și consecvenți duc obligatoriu la succes. Secretul din spatele marketing-ului rentabil pe care il oferim nu se bazează pe noroc, ci numai pe experiență și pe muncă facută inteligent si perseverent. Ne mândrim că suntem o agenție de marketing digital care evită jargonul, se bazează numai pe date și pune omul si nevoile lui in centrul atenției. Munca noastră și realizările noastre în SEM si SEO se datorează faptului că operăm ca o extensie a echipei tale. Să îți cunoaștem afacerea, să vă înțelegem publicul țintă și ceea ce contează cu adevărat pentru amândoi, este modul în care obținem rezultate incredibile. Suntem mai mult decât o simplă agentie marketing digital; misiunea noastră este să vă sprijinim. Suntem obsedați de succesul afacerii tale!
Bine de știut...
74% din firmele mici și mijlocii au un site web în 2023 față de 50% în 2018 3 din 5 firme mici se plâng că site-ul lor nu are trafic deloc, afectându-le veniturile (2024) 98,75% este cota de piata a Google din totalul cautarilor pe Internet (2024)
52% din căutările Google în România sunt pentru firme locale (2024) 54% din utilizatori care intră pe un site prost făcut îl abandonează imediat (2023) 65% din firmele mici si mijlocii utilizează promovare Google Ads (2023)

CE AM FĂCUT pentru alte firme mici, ca și a ta

INTRO Compact Limousine Services - firma fondată în 2000, specializată in servicii personalizate de închirieri mașini cu șoferi, gama high-end. Ne-a devenit client în 2021.
PROBLEMA Trafic online inexistent, afectând puternic veniturile firmei.
MARKETINGUL ONLINE a inclus
refacere site îmbunătățirea experienței utilizatorului optimizare site pentru trafic organic (SEO) promovare Google Ads cu anunțuri plătite creare listare pe Google Business (local marketing) campanii de marketing Facebook și Instagram optimizare permanentă, esențială pentru marketingul digital
REZULTATE
+354
cereri de la clienți
generate în 3 luni
10.35%
rată de conversie Google Ads
LA CE SUNTEM NOI BUNI

Servicii de marketing digital

1
Strategie integrata de marketing online
Vom ințelege întâi afacerea ta, oferta ta și gama de clienți, cu nevoile specifice. Strategia de marketing digital trebuie perfect adaptată particularităților afacerii tale. Nici o afacere nu e la fel cu alta, chiar daca sunt în același domeniu. Vom cerceta noi competiția ta Ca si agentie de marketing digital noi credem în puterea valorificării creative a informațiilor. Vom crea o strategie de marketing digital personalizata, care reprezintă foaia de parcurs către success. Vom trece la treabă și vei vedea primele rezultate în 2 sau 3 săptămâni. O strategie digitală eficientă este drumul către succes al afacerii tale!
2
Optimizare SEO a site-ului și îmbunățirea experienței utilizatorului
Un site iși atinge scopul doar când satisface cerințele utilizatorilor, generează clienți și crește vânzările. Analizăm site-ul tău din perspectiva uilizatorului (estetica și atractivitate, ușurința în navigare, încurajarea interacționării clientului cu tine prin formular de comandă, telefon, email sau WhatsApp, etc). Analizăm site-ul tău din perspectiva SEO sau Search Engine Opimization, esențial pentru atragerea de trafic organic gratuit (prezența elementelor de SEO on-page, timp de incărcare rapid, link-urile interne și externe, traficul existent, etc). Decidem dacă putem să îl optimizăm. Dacă este “o cauză pierdută” atunci iți vom propune refacerea site-ului. Site-ul web este în zilele noastre fundația unei firme. Dacă este șubredă, nu putem construi nimic mai departe.
3
Campanii Google Ads
Singurul loc unde poți fi pe primele poziții în prima pagină a Google Search este reclama țintită in funcție de termenii de căutare. Promovarea pe Google presupune mult mai mult decât crearea unei campanii Google Ads. Analizăm și construim campanii Google Ads prin care să atragem clienții țintă folosind cuvinte cheie și limbajul la care aceștia vor răspunde. Pentru o rată de conversie optimă construim pagini de destinație optimizate care sunt relevante și menținem utilizatorii pe drumul cel bun pentru a finaliza acțiunea dorită. Echipa de la agenția noastră de marketing PPC va efectua optimizări regulate, va testa anunțuri noi, va descoperi noi cuvinte cheie relevante pentru afacerea ta și noi oportunități pentru tine. Decidem dacă putem să îl îmbunătățim. Dacă este "o cauză pierdută" atunci iți vom propune refacerea site-ului. Ne ocupăm de totul pentru tine, deoarece tu ai o afacere de condus și nu ai timp, și nici expertiza necesară!
4
Campanii de marketing social media Facebook & Instagram
Platforma Facebook Ad utilizează un sistem de țintire extrem de eficient, fiind ideal pentru a-ți face brand-ul mai cunoscut și pentru a putea găsi clienții potriviți ție. Facebook stie vârsta, locația și preferințele utlizatorilor, făcând astfel țintirea exactă a potențialilor clienți extrem de facilă. Astăzi nu există multe site-uri web care să nu aibă instalat Facebook Pixel, aflând interesele utilizatorilor. Aici, la ImpactAds, vă putem ajuta prin crearea de campanii Facebook Ads de generare de clienți potențiali, concepute pentru a ajunge la oameni la momentul potrivit, pe orice dispozitiv, inclusiv mobil. La agenția noastră, specializată și în Facebook Advertising și Instagram Advertising, vă studiem afacerea și vă înțelegem obiectivele pentru a oferi rezultate semnificative. Facebook Marketing și Instagram Marketing îți pun servicile și/sau produsele tale in fața clienților relevanți din social media!
*O discuție cu un specialist în marketing nu are cum să-ți strice!
NU NE CREDE pe cuvânt

Delighted with the results

ImpactAds became an extension of our team, proactively coming with new ideas. They deliver strong SEM marketing results - increased sales and superior ROI.
Jacqueline Rost @ Guestus.com
Servicii: promovare Google Ads · SEM

Profesioniști

Am mai lucrat cu alte câteva agenții de marketing digital pe partea de generare lead, dar ImpactAds este de departe cea mai utilă echipă cu care am lucrat. Au făcut întâi un audit pentru user experience + SEO + Google Ads. Au dezvoltat un plan. Au implementat campaniile de marketing în online (de la organic până la promovare plătită). Rezultatul a fost pe măsură: creștere considerabilă a traficului online, volum crescut de rezervări. In plus, primim lunar rapoarte detaliate, cu cifre exacte, și suntem permanent la curent. Echipă extrem de profesionistă!
Madalin Georgescu @ Compact Rent a Car

They care about the growth of your company

The guys at ImpactAds have been a great help. They managed to pull together a lot of activities that I had been passing to multiple marketing agencies, improve our page rank, improve our ROI on advertising and organic traffic across Google, and make a number of great recommendations to improve the site. Thanks!
Ben Hoffman @ Tropolino.com
Servicii: Promovare Google Ads · optimizare landing page-uri · optimizare rata de conversie (CRO)

INDUSTRII în care ne-am specializat

Dominați-vă nișa cu ajutorul serviciilor noastre de marketing digital! Specialiștii noștri în marketing digital vă pot ajuta afacerea să prospere în diverse industrii, de la legal si financiar, până la călătorii și turism, pentru a numi doar câteva.

EDUCAȚIE, ȘCOLI & CURSURI

Profită de serviciile noastre de agenție marketing educational pentru a atrage mai mulți elevi și cursanți în școala ta sau la cursul tău, arată-ți rezultatele în predare și de ce ești diferit față de competiția ta.

REAL ESTATE & DEZVOLTATORI

  Fii pe primele poziții în Google pentru a găsi clienți pentru ofertele imobiliare. Specialiștii noștri în marketing digital au instrumentele și cunoștințele potrivite pentru a te ajuta să fii în fața competiției tale din lumea online.

LEGAL & CASE DE AVOCATURĂ

Atrageți mai mulți clienți pentru firma dvs. de avocatură și depășiți-le așteptările, oferind o experiență excepțională cu marketingul nostru digital pentru firmele de avocatură și cabinetele notariale.

CABINETE MEDICALE & SĂNĂTATE

Diferențiază-ți serviciile de îngrijire a sănătății în fața pacienților care caută, prin calitate și prin soluție completă de marketing digital. Nu lăsa concurența să te împiedice să ajungi la pacienții potriviți la momentul potrivit!

E-COMMERCE

Generează mai multe vânzări și creșteți-ți veniturile, punând produsele tale în fața potențialilor cumpărători. Vă putem ghida pe calea succesului online cu serviciile noastre de marketing digital.

MAGAZINE FIZICE

Chiar dacă suntem o agentie marketing digital Bucuresti nu ne ferim să spunem ca online-ul nu e totul și avem nevoie și de servicii oferite în locații fizice, ca service-uri auto sau un spa. Adu clienții la ușă prin marketing digital!

DE CE SĂ LUCREZI cu noi?

Alegând ImpactAds să fie agenția ta de marketing digital înseamnă că ai ales cel mai bun pachet de marketing pentru afacerea ta, și vei beneficia întotdeauna de campanii de marketing personalizate, create special pentru afacerea ta. Credem în rezultate înainte de toate! Credem în marketing digital corect executat, care să acopere toate mediile de comunicare existente în online și care să fie rezistent la schimbările dese, și uneori haotice, din mediul online. Abordarea noastră proactivă îmbunătățește performanța clienților noștri.
Agenție digitală proactivă
După stabilirea strategiei de marketing, nu lăsăm nimic nesupravegheat. Analizăm, implementăm, analizăm din nou, și tot așa. Doar așa rezultatele vor merge ascendent.
Manager de cont dedicat
Vei avea propriul tău partener in agenție. Managerul de cont va ști in detaliu despre compania ta si își va asuma viziunile și obiectivele tale.
Timp de răspuns de o zi lucrătoare
Nimănui nu-i place să să aștepte, motiv pentru care ne străduim întotdeauna să răspundem la orice întrebări în termen de maxim o zi lucrătoare.
Abordare online din toate unghiurile
De la Google Ads, Google Business până la SEO și user experience. Îți asigurăm o prezență unitară pe Internet și nu ignorăm nici o oportunitate.
Abordare transparentă
Vei fi la curent cu totul, vom decide planul de acțiune împreună, și vei fi informat de la cele mai recente succese până unde e nevoie de îmbunătățire.
Succesul tău este succesul nostru
Suntem ca o extensie a echipei tale. Căutăm tot timpul noi oportunități care vor aduce beneficii afacerii tale.

ÎNTREBĂRI frecvente despre agentie marketing digital Bucuresti

Ce este marketing-ul digital?

Marketingul digital, numit și marketing online, se referă la toate eforturile de marketing care au loc exclusiv pe Internet, cu scopul de a genera vânzări, de a crește vizibilitatea unui produs sau a notorietății unui brand. Canalele de comunicare cele mai folosite sunt motoarele de căutare (Google, Yahoo, Bing, DuckDuckGo) și social media (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn).

De ce am nevoie de o agenție de marketing digital? Nu poate un angajat să se ocupe și de asta?

Noi credem că un angajat nu va livra rezultatele dorite, dar noi nu le știm pe toate:) O agenție are experiență acumulată de-a lungul timpului și expertiza unei agenții acopera o gamă diversă de canale de marketing, de la Google Ads până la social media. Costul colaborării cu o agenție de marketing digital va fi tot timpul net inferior față de costul unui angajat.

Care a bugetul necesar unei campanii de promovare online?

Depinde de nevoile și de planurile tale. O companie poate opta pentru promovare pe Google Ads. Sau un audit SEO si optimizarea site-ului. Sau promovare numai pe social media. Sau toate la un loc. Cel mai bun răspuns ți-l putem da numai după ce evaluăm cerințele tale și competiția ta.

Care sunt tehnicile de marketing digital?

 • Promovare plătită (campanii Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads)
 • SEO: optimizare pentru motoarele de căutare, sursa cea mai importantă de trafic organic, gratuit
 • Marketing social media
 • Content marketing

Care sunt beneficiile marketing-ului online?

 • Cost redus față de marketing-ul tradițional (realizarea unui site este rapidă și nu este costisitoare, reclama online are costuri mici)
 • Rezultate măsurabile (vei ști exact pe ce ai dat banii și ce ai câștigat)
 • Țintire exactă a publicului (mesajele tale de marketing vor ajunge doar la cei la care sunt interesați de oferta ta și pot deveni potențiali clinți)
 • Adaptabil (orice element din strategia online este ușor și rapid de schimbat)
 • Personalizabil (fiecare canal de marketing are specificul lui, mesajul tău fiind adaptat pentru fiecare canal de comunicare)
 • Obligatoriu (știm, nu e un beneficiu, ci o obligativitate, cât timp și cel mai mic competitor are o strategie de marketing online)

Cum se măsoară campaniile de marketing digital?

Prin raportare! Rapoartele sunt cea mai bună modalitate de a vedea rezultatele eforturilor de marketing digital. Platforma esențială pentru Google este Google Analytics. Acest instrument urmărește evenimentele de pe un site web și le inregistrează. Noi setăm Google Analytics si ulterior, prin intermediul rapoartelor, ușor de vizualizat in Google Looker (Google Data Studio),stabilim ce trebuie optimizat si ce acțiuni trebuie întreprinse pentru a atinge scopurile. Două scopuri universal valabile sunt optimizarea ratei de conversie sau CRO, și îmbunatațirea experienței utilizatorului.

Care e costul pentru serviciile unei agentii marketing digital?

Prețurile pentru servicii marketing digital pornesc de la 299 Euro/lună (toate taxele incluse). Preturile variază deoarece fiecare proiect pe care îl luăm este individualizat pentru fiecare client. Nu ezita să ne contactezi pentru a-ți face o idee mai bună despre cât ar costa publicitatea online de mare impact.

CAUȚI O AGENȚIE BUNĂ de marketing digital?

Ne-ar plăcea să aflăm mai multe despre nevoile de marketing online ale companiei tale.
Pentru mai multe informații, ne poți suna la 0753.069.987, ne poți trimite un e-mail la contact@impact-ads.ro sau completează un formular simplu.
*Durează doar un minut și te contactăm noi în maxim câteva ore!
CLIENȚI PE CARE I-AM AJUTAT SĂ CREASCĂ
ImpactAds este o agentie de marketing digital si Google Ads care ajuta firmele sa isi mareasca afacerea in online.
Birou Bucuresti
Bd Nicolae Balcescu nr 24
Bucuresti
Tel: 0753.069.987
contact@impact-ads.ro
2012 - 2024 © ImpactAds | Toate drepturile rezervate
×
Acest site utilizează cookie-uri
Folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Continuând navigarea pe site, ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Am înțeles